جداسازی

اینترنت از شبکه داخلی

موضوع جدا سازی شبکه اینترنت از شبکه داخلی (اینترانت) از جمله موضوعات امنیت اطلاعات می باشد که در دهه اخیر مورد توجه سازمان ها با ریسک امنیت بالا قرار گرفته است. پس از حمله ویروس STUXNET به صنایع و مراکز کنترلی به ویژه نیروگاه ها ضرورت ایزوله کردن رایانه ها از فضای عمومی اینترنت بیش از پیش در دستور کار سازمان ها و در رأس آنها مدیران فناوری اطلاعات قرار گرفت. لیکن به دلایلی مانند عدم وجود یک استراتژی واحد و همچنین هزینه های مضاعف راه اندازی و پشتیبانی شبکه های ایزوله موازی، دستیابی به این مهم محقق نگردید تا اینکه کشف ویروس (بد افزار)FLAME پس از دو سال فعالیت پنهان در شبکه عملیاتی وزارت نفت هشداری جدی محسوب شد و نمایانگروجود ضعف در تأمین امنیت فضای سایبری کشور بود.

ویروس STUXNET اولین بار در تاریخ 13 ژوئبه سال 2010 منتشر گردید.این ویروس با استفاده از نقص امنیتی موجود در میانبرهای ویندوز، با آلوده کردن رایانه‌های کاربران صنعتی، فایل‌های با قالب اسکادا که مربوط به نرم‌افزارهای WinCC و PCS7 شرکت زیمنس می‌باشد را جمع‌آوری کرده و به یک سرور خاص ارسال می‌کند. طبق مطالعات درباره گسترش STUXNET که توسط سیمانتک انجام گرفته است، ایران اصلی ترین شرکت آسیب دیده در روزهای اولیه انتشار این ویروس می باشد.

ویروس FLAME قطعه پیچیده‌ای از یک بدافزار کامپیوتر است که رایانه‌های با سیستم‌عامل ویندوز را مورد حمله قرار می‌دهد. مانند استاکس‌نت و دوکو، این بدافزار بصورت هدفمند ساخته شده و می‌تواند از طریق قابلیت روت‌کیت‌ها از نرم‌افزارهای امنیتی فعلی فرار کند. هنگامی که یک سیستم آلوده می‌شود، بدافزار فلیم می‌تواند بروی شبکه محلی یا از طریق فلش دیسک به سیستم‌های دیگر پخش شود و می‌تواند صدا، نماگرفت و یا فعالیت‌های کی‌برد و ترافیک شبکه را ضبط کند. برنامه همچنین مکالمات اسکایپ را ضبط می‌کند و می‌تواند سیستم آلوده را به Bluetooth beacons تبدیل کند که تلاش می‌کند اطلاعات تماس را از بلوتوث اطراف جمع‌آوری کند. این داده‌ها همراه با اسناد محلی به سرور فرماندهی و کنترل ارسال می‌شود.طبق بررسی های اولیه بیشترین آلودگی ها مربوط به رایانه های ایران- حدود 59%- می باشد.

با کشف حملات جاسوسی پس از دو سال فعالیت خاموش در چند سال اخیر و همزمان با رشد فضای سایبری کشور اجرای آیین نامه ها و دستورالعمل ها در خصوص قطع دسترسی به اطلاعات ملی و محرمانه سازمانها از طریق اینترنت امری اجتناب ناپذیر گردید. با عملیاتی شدن طرح اینترنت ملی بخشی از نیازهای کشور مرتفع می گردد ولی دسترسی به اینترنت همچنان یکی از نیاز های روزمره مراکز، شرکت ها و سازمان ها می باشد.
شرکت بهینه پرداز شکوفا روش جدیدی را در کنار سایر روش ها ابداع نموده است که با کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری شبکه مهمترین موانع جداسازی اینترنت را کتار زده و امکان استفاده از این روش در سطح گسترده ای را فراهم آورد.

یکی از تخصص های شرکت بهینه پرداز شکوفا جداسازی اینترنت از شبکه داخلی است. ضرورت جداسازی اینترنت از اینترانت یکی از ضروریات شبکه های اینترنتی و حتی کامپیوترهای شخصی است. راه حل های جداسازی اینترنت البته در کشور ما از تعداد انگشتان یک دست هم تجاوز نمی کند و مقایسه روش های جداسازی اینترنت از اینترانت موعید این نکته است که ایزوله کردن اینترنت با امن افزار شبکه روشی منحصر به فرد و آوانگارد است که بهترین روش جداسازی اینترنت محسوب و توسط شرکت بهینه پرداز شکوفا برای نخستین بار در ایران و جهان ابداع و به مرصه ظهور رسیده است .

bpshco-back-white.png

خیابان استاد نجات الهی (ویلا). کوچه
حقیقت طلب. پلاک 9. طبقه سوم واحد2
info@bpshco.com
تلفن: 88940964 - 88932941
فکس: 88940986

telegram instagram whatsapp linkedin facebook google map rss

شرکت بهینه پرداز شکوفا فعال در حوزه فناوری اطلاعات می باشد که فعالیت خود را در سال1391 آغاز نمود.
این شرکت در 8 سال مدت فعالیت خود افتخار تولیدکننده انحصاری سخت افزار کارت امن افزار اینترنت را بدست آورده است که این اختراع و تولید دارای گواهی نامه های متعدد (ثبت اختراع و بلوغ امنیت و مجوز سازمان پدافند غیرعامل و...) می باشد.
عمدده فعالیت های شرکت: طراحی و اجرای مرکز داده ها، تامین تجهیزات فعال (سرور، سوییچ، روتر و...) و غیرفعال (کابل و...) شبکه و ارائه خدمات حوزه فاوا است.

عضویت در خبرنامه!

برای دریافت تازه های بهینه پرداز شکوفا در خبرنامه عضو شوید.

©1397 شرکت بهینه پرداز شکوفا - کلیه حقوق محفوظ است.